Kuka kukin on?

Venäläinen matemaatikko (s. 1966). Hän ratkaisi Thurstonin geometrisointiotaksuman, jonka avulla hän todisti Poincarén otaksuman, jota pidettiin yhtenä maailman haastavimpana ja tärkeimpänä matemaattisena ongelmana.

v 2011 terroriteko mm. Utöjan saarella

Bobbi (Robert) Fisher (s. 1943) https://en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer

Yhdysvaltalaissyntyinen shakin yhdestoista maailmanmestari. Häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen lahjakkaimmista shakinpelaajista.

Andrei Chikatilo (s. 1936) https://en.wikipedia.org/wiki/Andrei_Chikatilo

Neuvostoliittolainen sarjamurhaaja,kannibaali, nekrofiili ja pedofiili. Oikeudenkäynnissä Tšikatilo tunnusti murhanneensa kaikkiaan 56 naista ja lasta vuosina 1978–1990. Todellisuudessa hän saattoi surmata huomattavasti enemmän ihmisiä. Tšikatilo raiskasi tyttöjä, poikia ja aikuisia naisia.

Viestintävälineet ovat nimenneet Tšikatilon ”Punaiseksi viiltäjäksi”, ”Rostovin viiltäjäksi” ja ”Rostovin teurastajaksi, teloitettu 1994.

Ranskalainen juristi ja komministi, puolustanut natsiupseereita ja terroristeja

Alexi (Wildchild) Laiho (s. 1979) https://en.wikipedia.org/wiki/Alexi_Laiho
Children of Bodon yhtyeen perustaja, syntyi Espoossa. Vuonna 2011 Laiho voitti maailman parhaan metallikitaristin tittelin brittiläisen Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä.

Phan Thị Kim Phúc (s. 1963) https://en.wikipedia.org/wiki/Phan_Thi_Kim_Phuc

1972 Vietnamin napalmityttö,

nousi maailman tietoisuuteen valokuvasta 8. kesäkuuta 1972 Trảng Bàngin kylässä, Vietnamissa. Kuvassa noin yhdeksänvuotias, selästä pahoin palanut alaston tyttö (Kim Phúc) juoksee muiden lasten tapaan kohti kameraa, paeten Etelä-Vietnamin joukkojen harhaan osunutta napalm-hyökkäystä.

José Alberto "Pepe" Mujica Cordano (s. 1935) https://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mujica

Uruguain vasemmistolainen sissijohtaja ja presidentti 2015 asti. Mujica tunnettiin myös maailman "köyhimpänä" presidenttinä. Hän lahjoitti 12 500 dollarin kuukausipalkastaan 90 prosenttia hyväntekeväisyyteen.
Nanaia Cybele Mahuta (s. 1970) https://en.wikipedia.org/wiki/Nanaia_Mahuta

Uuden Seelannin ulkoministeri, 1. nainen maailmassa. Hänen mokon (leukatatuointi) käyttöä on ylistetty laajalti alkuperäiskansojen naisten voimakkaana symbolina.

Oikeanpuoleinen: Jón Gnarr https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3n_Gnarr

Islantilainen koomikko, näyttelijä ja poliitikko Reykjavíkin pormestari 2010-2014.

Ruotsalainen julkisuuden henkilö
Sanna Mirella Marin (s. 1985) https://en.wikipedia.org/wiki/Sanna_Marin Päämimisterimme 2023 asti.

Iranilaisia naisia rannalla 1970

Léopold II (s. 1835) https://en.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_of_Belgium

Belgian kuningas kuolemaansa saakka 1865-1909. Kongon vapaavaltion perustaja ja ainoa omistaja. Kongon vapaavaltio oli yksityinen hanke – jonka kuningas otti toimekseen – kumin ja norsunluun keräämiseksi. Hanke perustui julmaan orjuuteen ja oli vastuussa miljoonien afrikkalaisten kuolemasta.